Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

KlubEksperten

Sports Store ApS
CVR-nr: 20076097
Frederikssundsvej 171, 2700 Brønshøj
sportsstore@sportsstore.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra klubeksperten.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og klubeksperten.dk.

Billeder

Alle billeder er modelfotos hvilket gør at varen kan afvige en smule fra det færdige produkt.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra klubeksperten.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra klubeksperten.dk side, er denne af vejledende art. klubeksperten.dk står inde for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra klubeksperten.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Forsendelser til pakkeshop er sat til kr. 49,- og forsendelser til privat adresse er sat til kr. 99,- uanset hvor mange enheder der bestilles. Dog ikke til Grønland og udlandet, her er pris efter aftale.
Leveringstid er 1-3 hverdage.

ATTENTION:

We deliver only to mainland Denmark, which means we do not deliver to Greenland or the Faroe Island. 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i klubeksperten.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra klubeksperten.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til klubeksperten.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, klubeksperten.dk har stillet dig i udsigt.

Varer bestilt med tryk kan ikke byttes.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

(Mastercard, Meastro, Visa, Visa Electron, JBC, UnionPay, American Express)

Alle priser i klubeksperten.dk er inkl. moms.

Efter køb vil pengene blive trukket ved afsendelse af dine varer.

Fortrydelsesret

klubeksperten.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Dette betyder, at vi skal have besked om at du vil gøre brug af din fortrydelsesret indenfor 14 dage, hvorefter du har yderligere 14 dage til at retunere dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.